Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Trinta moliūgų sriuba su cinamonu

    Tobula sriuba jaukiai rudens vakarienei! Pagaminta iš pakeptų moliūgų, svogūnų ir šildančių prieskonių - ceilono cinamonu, paprikos milteliais ir kmynais. 

    Jums reikės:

    1.5 kg moliūgo
    2 puodelių morkų, nuluptų ir supjaustytų vidutinio dydžio gabalėliais (apie 420 g)
    1 didelio raudonojo svogūno
    1 arbatinio šaukštelio pankolių sėklų
    1 arbatinio šaukštelio paprikos ir žiupsnelio papildomai moliūgų sėkloms
    1 arbatinio šaukštelio maltų kmynų
    1 arbatinio šaukštelio ekologiško Ceilono cinamono
    4 puodelių vištienos sultinio (apie 1 litro)
    3 - 4 šaukštų alyvuogių aliejaus. Jei norisi sriubai suteikti šiek tiek riebumo, naudokite GHEE sviestą
    druskos ir pipirų pagardinti

    Gaminimas:

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C.

    2. Moliūgą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, pašalinkite minkštimą ir sėklas. Sėklas išimkite ir atidėkite.

    3. Į didelę kepimo skardą sudėkite susmulkintą moliūgą, morkas ir svogūną (jei reikia, padalinkite į dvi skardas), apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi ar GHEE sviestu.

    4. Kepkite orkaitėje 40-45 minutes arba kol suminkštės.

    5. Išimkite daržoves iš orkaitės ir leiskite šiek tiek atvėsti. Šaukštu nuimkite moliūgo odelę. Perdėkite viską į puodą. 

    6. Į puodą supilkite vištienos sultinį, virkite 10 minučių.

    7. Išjunkite ugnį, trintuvu sutrinkite sriubą iki vientisos masės. 

    Išeiga: 6 porcijos.

    --

    Receptas: insidetherustickitchen.com

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite