Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Tobula sriuba jaukiai rudens vakarienei! Pagaminta iš pakeptų moliūgų, svogūnų ir šildančių prieskonių - ceilono cinamonu, paprikos milteliais ir kmynais.
Jums reikės:
1.5 kg moliūgo
2 puodelių morkų, nuluptų ir supjaustytų vidutinio dydžio gabalėliais (apie 420 g)
1 didelio raudonojo svogūno
1 arbatinio šaukštelio pankolių sėklų
1 arbatinio šaukštelio paprikos ir žiupsnelio papildomai moliūgų sėkloms
1 arbatinio šaukštelio maltų kmynų
1 arbatinio šaukštelio ekologiško Ceilono cinamono
4 puodelių vištienos sultinio (apie 1 litro)
3 - 4 šaukštų alyvuogių aliejaus. Jei norisi sriubai suteikti šiek tiek riebumo, naudokite GHEE sviestą.
druskos ir pipirų pagardinti
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C.
2. Moliūgą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, pašalinkite minkštimą ir sėklas. Sėklas išimkite ir atidėkite.
3. Į didelę kepimo skardą sudėkite susmulkintą moliūgą, morkas ir svogūną (jei reikia, padalinkite į dvi skardas), apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi ar GHEE sviestu.
4. Kepkite orkaitėje 40-45 minutes arba kol suminkštės.
5. Išimkite daržoves iš orkaitės ir leiskite šiek tiek atvėsti. Šaukštu nuimkite moliūgo odelę. Perdėkite viską į puodą.
6. Į puodą supilkite vištienos sultinį, virkite 10 minučių.
7. Išjunkite ugnį, trintuvu sutrinkite sriubą iki vientisos masės.
Išeiga: 6 porcijos.
--
Receptas: insidetherustickitchen.com
Ghee - tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Ceilono cinamonas yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, palyginus jį su įprastu cinamonu. Jis dažnai laikomas kokybiškesniu, o kai kurie mėgsta jį dėl subtilesnio skonio. Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Pankolio sėklos yra patrauklaus kvapo, saldaus skonio, primenantis anyžius arba saldymedį.
Ceilono cinamonas yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, palyginus jį su įprastu cinamonu. Jis dažnai laikomas kokybiškesniu, o kai kurie mėgsta jį dėl subtilesnio skonio. Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite