Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Burgundiškos jautienos troškinys

    150

    Jums reikės (2 porcijos):

    1. 750 g jautienos sprandinės (arba mentės)

    2. 75 g karštai rūkytos šoninės

    3. 1 valg. šaukštai aliejaus

    4. 25 g lydyto sviesto ghi AMRITA GHEE arba kokosų aliejaus AMRITA

    5. ½ česnako

    6. 1 morkos

    7. ½ geltono svogūno

    8. 1 valg. šaukštai baltų miltų be glitimo DOVES FARM

    9. 250 ml jautienos sultinio

    10. 250 ml sauso raudono vyno

    11. ½ valg. šaukšto trintų pomidorų

    12. ½ lauro lapų

    13. Žiupsnelio petražolių ir čiobrelių

    14. 125 g mažų grybų

    15. Druskos ir pipirų (pagal skonį)

    Gaminimas:

    1. Jautieną supjaustykite stambiais gabaliukais (maždaug 4–5 cm dydžio).

    2. Į keptuvę įpilkite šaukštą aliejaus ir kepkite, kol gražiai apskrus (mėsos dėkite po nedaug, kad ji keptų, o ne troškintųsi). Atsidėkite.

    3. Rūkytą šoninę supjaustykite plonomis riekelėmis ir kepkite keptuvėje, kol gražiai apskrus. Išimkite ir atsidėkite.

    4. Į keptuvę įmeskite pusę sviesto. Sužerkite susmulkintą česnaką (2 skilteles), svogūnus, griežinėliais supjaustytas morkas, porus ir apkepkite.

    5. Pabarstykite miltais, druska, pipirais ir dar pakepkite 2 min.

    6. Į gilų troškinimo indą (su dangčiu) supilkite sultinį, vyną, trintus pomidorus.

    7. Įdėkite lauro lapą, kapotus čiobrelius, petražoles, mėsą, skrudintą šoninę ir apkeptas daržoves

    8. Uždenkite ir pašaukite į iki 150 ºC temperatūros įkaitintą orkaitę 2 val. 30 min.

    9. Keptuvėje ištirpinkite likusį sviestą ir pakepinkite svogūnėlius su grybais 2 min. Sudėkite juos į troškinį, likus 30 min. iki troškinimo pabaigos.

    Skanaus!

    Receptas: http://skonis.lt/recipe/burgundiskos-jautienos-troskinys/ 

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite