Drėgni moliūgo keksiukai

    Jums reikės

    Gaminimo eiga:

    1. Dideliame dubenyje išplakti kiaušinius, kokosų aliejų, agavų sirupą, moliūgų tyrę.
    2.  Tuomet atskirame dubenėlyje sumaišome visus likusius sausus produktus. Suberiame juos į tešlą bei gerai išmaišome.
    3.  Orkaitę  įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros. Tolygiai tešlą paskirstome keksiukų formelėse
    4.  Kepame 15-20 minučių, tikrindami dantų krapštuku (tešla turėtų nelipti)
    5. Iškepusius keksiukus atvėsiname.

    Puikiai tinka valgyti su ledais ar tiesiog vienus, į tešlą taip pat galima dėti ir šokolado gabaliukų!

    Skanaus!

Ingridientai

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite