Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės:
250 g varškės (9 proc. riebumo),
60 g kokosų sviesto,
30 g kakavos sviesto,
25 ml tamsaus agavų sirupo,
1 plytelės mėgstamo juodojo šokolado (ne mažiau 72 proc. kakavos),
11 g liofilizuotų braškių (griežinėlių).
Gaminimas:
Pasiruoškite silikonines keksiukų ar kitų pyragaičių formeles. Pusę šokolado plytelės ištirpinkite garų vonelėje. Konditerinio teptuko pagalba ištepkite formelių dugną ir šonus. Dėkite į šaldymo kamerą 15 min.
Į dubenį sudėkite varškę, ištirpintą kakavos ir kokosų sviestą. Supilkite agavų sirupą ir viską sutrinkite iki vientisos masės. Pusę braškių kiekio (apie 5 g) pasmulkinkite peiliu ir suberkite į varškės masę.
Ištraukite formeles iš šaldymo kameros. Sudėkite varškės masę ir vėl šaldykite ~30 min.
Garų vonelėje ištirpinkite likusį šokoladą. Išimkite sušalusius sūrelius ir šokoladu aptepkite viršų, papuoškite liofilizuotų braškių griežinėliais ir dėkite į šaldytuvą, kad šokoladas sustingtų.
--
Receptas: itsmevelina.com
Gamino ir fotografavo el. parduotuvės administratorė Raimonda Bingelienė
Kakavos aliejaus gabaliukai (arba kakavos sviestas) – augaliniai riebalai išgaunami iš kakavmedžio sėklų. Turi subtilų šokolado aromatą ir skonį.
Tamsus agavų sirupas yra mažiau perdirbtas nei šviesus agavų sirupas ir intensyvesnio karamelinio skonio. Tai sveikesnė alternatyva cukrui. Agavų sirupas yra saldesnis nei cukrus, tad tam pačiam saldumui išgauti šio produkto reikės mažiau nei cukraus.
Tai puikus užkandis - tepkite ant duonos, krekerių ar tiesiog valgykite vieną.
100 % braškės griežinėliais ir viskas!
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite