Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės:
200 g migdolų miltų,
100 g cukraus pudros (vietoje cukraus pudros galite naudoti agavos inulino miltelius, svarbiausia jų nepadauginti)
5 g matcha arbatos,
žiupsnelis druskos,
2 vnt. didelių kiaušinių baltymų,
1/2 a.š. citrinos sulčių,
Gaminimas:
1. Įkaitinti orkaitę iki 150 laipsnių karščio.
2. Į dubenį išsijoti migdolų miltus ir sumaišyti visus birius produktus, t.y. cukraus pudrą, matchą, druską ir migdolų miltus.
3. Kitame dubenyje sudėti kiaušinių baltymus ir citrinos sultis.
4. Gerai išplakti iki standžių putų.
5. Išplaktus kiaušinio baltymus lėtai sumaišyti su biriais produktais.
6. Imti šaukštelį ir kabinti žalią masę bei formuoti rutuliuką.
7. Suformuotą rutuliuką gerai išvolioti cukraus pudroje.
8. Gražiai dėti ant kepimo skardos su dvigubu kepimo popieriumi arba silikoninio kilimėlio paliekant apie 2-3 cm tarpus.
9. Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti apie 30 min, vis pažiūrėkite, kad nepridegtų apačia.
Tobulos išvaizdos ir tobulai skanūs sausainiai!
--
Recepto šaltinis: www.liveandoliveoil.com, šį receptą gamino ir fotografavo Mamos gyvenimo ir patiekalų gaminimo tinklaraštininkė Valda Sam (Instagram: mamos_virtuves_paslaptys)
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Tai natūralus prebiotikas, pasižymintis švelniai saldžiu skoniu. Turi daug skaidulinių medžiagų. Be GMO. Tinka veganams.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite