Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Agavų inulinas yra mūsų atradimas pyragų kepime. Jis puikiai pakeičia cukraus pudrą, tik yra ne toks saldus. Barstykite ne daugiau kaip vieną šaukštą ant pravėsusio pyrago.
Jums reikės:
250 g migdolų miltų
500 g slyvų
180 g sviesto (puikiai tiks ir ghee sviestas ar kokosų aliejaus ir ghee sviesto mišinys AMRITA)
200 g auksaspalvio cukraus
3 kiaušinių
100 g speltos miltų
1 arbat. šaukštelio kepimo miltelių
1 valg. šaukšto agavų inulino
Gaminimas:
Minkštą sviestą išplakti su cukrumi iki kreminės konsistencijos. Mušti po vieną kiaušinius ir gerai juos įplakti į masę. Speltos miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Migdolų miltus ir speltos miltus suberti į kiaušinių kremą ir gerai išmaišyti. Tešlą sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Ant viršaus išdėlioti slyvų ketvirčius. Juos truputį paspauskite į tešlą. Pyragą kepkite 50 minučių, 180 laipsnių orkaitėje. Iškepusį ir šiek tiek pravėsusį pyragą pabarstyti agavų inulinu.
--
Receptas: Beata Nicholson knyga „Metai Beatos virtuvėje“
Gamino ir fotografavo el. parduotuvės administratorė Raimonda Bingelienė
Speltos- tai senovinė kviečių rūšis. Šie miltai puikiai tinka duonai, bandelėms, pyragams, picos tešlai, tortų pagrindams, sausainiams, paplotėliams, blyneliams, virtinukams, makaronams, bei padažams gaminti.
Migdolų miltai geriausias ir sveikiausias pasirinkimas vietoje įprastinių miltų. Kepiniams suteikia švelnų migdolams būdingą skonį. Naudojami įvairiems kepiniams gaminti, tinka kepant sausainius, pyragus. Šie miltai yra labai maistingi ir turi daugybę naudingų savybių. Jie yra puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Tinka sportuojantiems ir...
Ghee - tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Tai natūralus prebiotikas, pasižymintis švelniai saldžiu skoniu. Turi daug skaidulinių medžiagų. Be GMO. Tinka veganams.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite