Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės:
110 g ghi sviesto,
1 stiklinės kokosų žiedų cukraus,
½ stiklinės kokosų aliejaus,
2 kiaušinių,
½ stiklinės kefyro,
2,5 stiklinės miltų,
4 šaukštų ekologiškų kakavos miltelių,
1 arbat. šaukštelio malto Ceilono cinamono,
1 arbat. šaukštelio sodos,
1 arbat. šaukštelio kepimo miltelių,
½ arbat. šaukštelio Himalajų druskos,
2,5 stiklinės tarkuotų cukinijų,
½ stiklinės smulkintų lazdynų riešutų,
poros saujų skaldytų kakavos pupelių,
saujos kokosų traškučių pyrago papuošimui.
Gaminimas:
Minkštą ghi sviestą ištrinkite su cukrumi iki purios masės. Supilkite pašildytą kokosų aliejų, įmuškite kiaušinius ir išplakite elektriniu plaktuvu. Pabaigoje supilkite kefyrą ir dar paplakite minutę, kad masė būtų labai puri.
Kitame dubenyje sumaišykite visus birius ingredientus: miltus, kakavą, sodą, kepimo miltelius ir druską. Suberkite sausų ingredientų mišinį į turimą plakinį ir gerai išsukite. Pačioje pabaigoje atsargiai įmaišykite tarkuotas cukinijas, riešutus ir skaldytas kakavos pupeles.
Tešlą suverskite į apvalią kepimo formą, išklotą pergamentiniu popieriumi.
Kepkite 50 minučių, 165 laipsnių orkaitėje. Iškepusį pyragą papuoškite kokosų traškučiais.
--
Receptas: nidosreceptai.lt
Gamino ir fotografavo eksporto vadybininkė Agnė Milerytė.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Sumažinto riebumo kakavos milteliai RAW 10-12%. Kakavos milteliai puikiai tiks karšto šokolado ir kitų karštų gėrimų gamybai, pieno kokteiliams gardinti, pudingams, įvairiems kepiniams, desertų papuošimui.
Tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Šios ekologiškos skaldytos kakavos pupelės turi daug kalcio ir geležies. Taip pat turi daug skaudulinių medžiagų. Mažai cukrų. Yra kofeino.
Puikus užkandis. Tinka įvairių desertų, kepinių ir kitų patiekalų gamybai bei puošimui. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Turi daug skaidulinių medžiagų. Kalio šaltinis. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
Ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite