Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės:
3 puod. ekologiškų avižų dribsnių
250 g banano piurė
2 v.š. extra vingin alyvuogių aliejaus
2-3 v.š. ekologiško agavų sirupo
1 v.š. kepimo miltelių
40 g naminio šokolado (gaminamas iš kakavos sviesto, agavų sirupo ir kakavos)
4 v.š. ekologiško ryžių pieno
Ruošimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros.
2. Avižų dribsnius sumalti (tinka kavamalė ar smulkintuvas) ir sumaišyti su kepimo milteliais.
3. Bananų piurę sumaišyti su alyvuogių aliejumi, agavų sirupu, pilti kelis šaukštus ekologiško ryžių gėrimo.
4. Į sausąją dalį dėkite skystąją dalį ir išmaišykite.
5. Atsargiai įmaišykite smulkintus šokolado gabalėlius.
6. Dėkite į kepimo formą. Kepkite 180°C temp. apie 15-20 min.
7. Iškeptą pyragą atvėsinkite ant grotelių.
Receptas: Vegan Pipiras
Kakavos aliejaus gabaliukai (arba kakavos sviestas) – augaliniai riebalai išgaunami iš kakavmedžio sėklų. Turi subtilų šokolado aromatą ir skonį.
Ekologiškas šviesus agavų sirupas yra sveikesnė alternatyva cukrui. Agavų sirupas yra saldesnis nei cukrus, tad tam pačiam saldumui išgauti šio produkto reikės mažiau nei cukraus.
Sumažinto riebumo kakavos milteliai RAW 10-12%. Kakavos milteliai puikiai tiks karšto šokolado ir kitų karštų gėrimų gamybai, pieno kokteiliams gardinti, pudingams, įvairiems kepiniams, desertų papuošimui.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite