Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės:
2 puod. kokosų drožlių
1 puod. migdolų miltų
2 v.š chia sėklų
1/4 ir 1/8 filtruoto vandens
4 v.š tirpinto kokosų aliejaus
3 v.š agavų sirupo
1/3 puod. naminio šokolado(kakavos sviestas, kakava ir agavų sirupas)
Ruošimas:
1. Kokosų drožles sumaišyti su migdolų miltais, chia sėklomis.
2. Vandenį sumaišyti su aliejumi, sirupu.
3. Sausą dalį sumaišyti su skista dalimi.
4. Imkite ledų šaukštą ir formuokite "rutulėlius".
5. Dėkite į šaldytuvą apie 1 val, kol sutvirtės.
6. Kiekvieną "rutulėlį" dėkite dugnu į šokoladą (jis iškarto prilimpa ir sutvirtėja).
7. Viršų apliekite šokolado likučiu.
8. Dėkite į šaldytuvą 30 min.
Skaniausia valgyti šaltus.
Receptas: Vegan Pipiras
Kakavos aliejaus gabaliukai (arba kakavos sviestas) – augaliniai riebalai išgaunami iš kakavmedžio sėklų. Turi subtilų šokolado aromatą ir skonį.
Migdolų miltai geriausias ir sveikiausias pasirinkimas vietoje įprastinių miltų. Kepiniams suteikia švelnų migdolams būdingą skonį. Naudojami įvairiems kepiniams gaminti, tinka kepant sausainius, pyragus. Šie miltai yra labai maistingi ir turi daugybę naudingų savybių. Jie yra puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Tinka sportuojantiems ir...
Ekologiškas šviesus agavų sirupas yra sveikesnė alternatyva cukrui. Agavų sirupas yra saldesnis nei cukrus, tad tam pačiam saldumui išgauti šio produkto reikės mažiau nei cukraus.
Sumažinto riebumo kakavos milteliai RAW 10-12%. Kakavos milteliai puikiai tiks karšto šokolado ir kitų karštų gėrimų gamybai, pieno kokteiliams gardinti, pudingams, įvairiems kepiniams, desertų papuošimui.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite