Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ekologiški pūsti rudieji ryžiai yra puikus pusryčių dribsnių ir kepinių priedas.
Natūralus užkandis be pridėtinio cukraus – šeimai, sportui ir kasdieniam energijos pliūpsniui!
Malonaus kokosų aromato ir švelnaus skonio. Kreminės tekstūros. Skaninkite desertus, įvairius kepinius ar glotnučius. Be pridėtinio cukraus. Be GMO. Tinka veganams.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Šie žaliųjų bananų miltai pagaminti iš termiškai neapdorotų bananų. Švelnaus, riešutus primenančio skonio.
Linų sėmenys yra mažos, rudos arba auksinės spalvos sėklos, išgautos iš linų augalo. Pastaraisiais metais linų sėmenys stipriai išpopuliarėjo dėl savo naudingųjų savybių, naudos sveikatai ir universalaus naudojimo kulinarijoje.
Ekologiškų ankštinių pupelių mišinys yra nepamainomas verdant sriubas.
Ožragė – tai ankštinių šeimos vienametis, aromatingas vaistinis augalas, plačiai naudojamas Indijos, Etiopijos ir Šiaurės Afrikos virtuvėse. Jų malti sėklų milteliai suteikia patiekalams išskirtinį, lengvai kartoką aromatą ir sodrią spalvą. Kad atsiskleistų visas skonis, prieskonius rekomenduojama lengvai paskrudinti prieš naudojimą.
Dilgėlė – unikalus augalas, padedantis gerinti kraujotakos sistemą, stiprinti imunitetą, gydyti anemiją, kraujo cukraus lygio pakitimus ir virškinimo sutrikimus.
Imbieras - vienas populiariausių prieskonių. Jis lengvina maisto įsisavinimą, suteikia jam aštraus skonio.
Ekologiškas viso grūdo kuskusas yra gaminamas iš viso grūdo manų kruopų miltų. Išvirtas pavirsta į purią konsistenciją, švelnaus skonio ir puikiai tinka salotoms, garnyrui ar košei.
Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Ekologiškas rafinuotas bekvapis kokosų aliejus AMRITA.
Ekologiškas rafinuotas bekvapis kokosų aliejus AMRITA.
Ekologiški avižų dribsniai be glitimo. Avižos yra lengvo, švelnaus skonio, suteikia sotumo jausmą. Puikiai tinka košei, sausiems pusryčiams, maltiniams, paplotėliams. Turi daug skaidulinių medžiagų. Mažai cukrų.
Džiovinti abrikosai yra populiarus ir patogus užkandis bei dažnai naudojami gaminant maistą ir kepant. Juos galima dėti į dribsnius, salotas, mišraines ir įvairius receptus, suteikiant natūralaus saldumo ir regzotiško skonio pliūpsnį.
Geltonieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Ožragės sėklos, dar žinomos kaip Methi, yra itin populiarus prieskonis Rytų virtuvėje, ypač Indijoje, Egipte ir Graikijoje. Šios sėklos pasižymi išskirtiniu, švelniai kartoku ir aštriu skoniu, kuris geriausiai atsiskleidžia, kai jos apdorojamos karščiu. Jos plačiai naudojamos kaip prieskonis padažuose, sriubose, pupelių patiekaluose ir net kavoje.
Ekologiškas tyras maistinis kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Tinka esant riebiai veido ar galvos odai. Puikus kambarių gaiviklis, atbaido vabzdžius.
Ekologiškos sorų kruopos puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Ekologiškas pūstas bolivinių balandų (kynva) sėklas skanu valgyti vienas, berti į sausus pusryčius, desertus, jogurtą ar salotas.
Skanios, minkštos figos, kurios gali būti naudojamos kaip užkandis ar saldus ingredientas gėrimams, kepiniams, kremams ar saldainiams gaminti.
Ekologiškos sorų kruopos puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.