Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
„Lebensbaum“ ekologiška malta saldžioji paprika – vaisinis saldumas su trupučiu pikantiško skonio. Puikiai tinka gardinti daržovių, paukštienos patiekalus, troškinius, sriubas, padažus.
LEBENSBAUM čili pipirai puikiai tinka mėsai, paukštienai ir konservams pagardinti. Šie prieskoniai yra intensyvaus, aštraus skonio
Atraskite natūralų ir aromatingą prieskonį su ekologišku juoduoju pipiru grūdeliais. Šis 100% ekologiškas pipiras, užtikrinantis ne tik puikų skonį, bet ir sveikatingumo naudą, tapo neatsiejama daugelio patiekalų dalimi.
Atraskite unikalų skonį su ekologiška Himalajų druska, praturtinta išskirtiniais žolelių mišiniais.
Atraskite išskirtinį ekologišką spalvotus pipirus su malūnėliu, kuris praturtins Jūsų patiekalus natūraliu ir pikantišku skoniu.
Ekologiška Himalajų druska su česnaku – tai unikalus prieskonių mišinys, pagamintas iš ekologiškos rožinės ir baltos Himalajų druskos bei česnako.
Ekologiška Himalajų druska su žolelėmis - tai natūralus ir unikalus prieskonių mišinys, kuris praturtins Jūsų patiekalus ne tik skoniu, bet ir aromatu.
„NaturaVena“ ekologiškas daržovių sultinys kubeliais. Skanus mišinys lengvam naudojimui. Puikiai tinka gaminti sultinius, sriubas, padažus. Pakuotėje yra 6 vnt. kubelių, kuriuos patogu naudoti ir dozuoti. Be palmių aliejaus.
Bazilikas – išskirtinio kvapo augalas, užsitarnavęs karališką vardą dėl skoninių ir gydomųjų savybių, Bazilikas- puikus prieskonis bei papildas kulinarijoje.
Universalus prieskonių mišinys, puikiai tinkantis picoms, sumuštiniams, salotoms, užkandžiams. Puikiai tinka patiekalams su sūriu ir varške. Be konservantų. Be skonio stipriklių. Be dirbtinių dažiklių.
Specifinio skonio ir kvapo. Naudojama nedideliais kiekiais dėl itin stipraus kvapo. Patiekalams suteikia pikantiško skonio, dažnai pakeičia svogūnus ir česnakus. Ypač tinka ankštinių ir bulvių patiekalams.
Ši ekologiška malta ciberžolė - švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Juodieji pipirai – pats populiariausias ir žinomiausias prieskonis pasaulyje, dar vadinamas „prieskonių karaliumi“.
Primena anyžių, tačiau turi stipresnį saldymedžio skonį.
Ceilono cinamonas yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, palyginus jį su įprastu cinamonu. Jis dažnai laikomas kokybiškesniu, o kai kurie mėgsta jį dėl subtilesnio skonio. Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Aštroko, išraiškingo skonio, todėl tinka ruošiant salotas, humusą, ant sumuštinių ar daržovių.
Ypatingo aromato ir unikalaus saldžiai aitraus skonio egzotiškas prieskonis. Tinka saldiems patiekalams ir gėrimams - košei, plovui, jogurtui, šokoladui, vaisių salotoms, tortams, meduoliams, keksams, kompotams, duonai, sausainiams, kavai ir arbatai - gardinti.Nevartoti termiškai neapdoroto.
„Panch Puran“ yra populiarus bengališkas prieskonių mišinys, pagamintas iš 5 dažniausiai naudojamų egzotiškų prieskonių, o „panch“ bengališkai reiškia penkis.
Kumino sėklos naudojamos sriuboms, troškiniams, gėrimams gardinti.
Pankolio sėklos yra patrauklaus kvapo, saldaus skonio, primenantis anyžius arba saldymedį.
Garstyčių skonis aitrus, bet ne kaip pipirai. Jis yra silpnesnis ir turi riešutų skonį.
Prieskoniai padeda sukurti išskirtinio skonio patiekalus.