Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Moya Matcha Bambuko šluotelė

12,95 € su PVM

Moya Matcha Bambuko šluotelė

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: BIO-MATCHA-04

Galiojimo data: 2030-12-30

Apie prekę

Tradicinė Moya Matcha šluotelė, naudojama japonų arbatos gėrimo ceremonijoje matcha arbatai gaminti.
Šluotelė, dar vadinama šepečiu, yra rankų darbo, pagaminta iš vieno šviesaus bambuko gabalo. Tikslūs pjūviai sukuria lanksčius ūsus, kurie apačioje švelniai išlenkti, o viršuje sujungti ir užbaigti specialia medine rankena.
Moya Matcha šluotelė geriausiai tiks su arbatinuku, skirtu ruošti ir gerti matcha. Dėl vertikalių dubenėlio sienelių ir plataus dugno galite lengvai ir patogiai "suplakti" matčą vandenyje ir greitai gauti paviršinių putų sluoksnį. Atkreipkite dėmesį, kad vandens, kuriame ruošiama matcha, temperatūra neturėtų viršyti 80 °C.

Patarimai, kaip plakti matcha: Geriausia pradėti plakti matčą lėtai, švelniai braukiant Moya Matcha šluotelę ąsočiu per dubens dugną, kad visa matča gerai susimaišytų su vandeniu. Tuomet pakeliame Moya Matcha šluotelę aukščiau, arčiau paviršiaus, ir pradedame energingesnius judesius, primenančius maždaug W arba M raidę. 10-20 sek.
Maišant verta prisiminti, kad reikia dirbti tik riešu, o ne visa ranka, kuri greičiau pavargsta. Paviršiuje greitai turėtų atsirasti plona putų danga. Puikiai išplakti arbatą galima būtent dėl daugybės lanksčių bambuko šluotelių. Kuo daugiau ūsų šermukšnių, tuo lengviau išgauti vadinamąsias "jaspio putas", t. y. tobulą putų sluoksnį.
Kad pasiektumėte geriausių rezultatų, prieš naudojimą šluotą reikia sudrėkinti karštame vandenyje, o po naudojimo išplauti. Džiūdama Moya Matcha šluotelė traukiasi, tampa trapi ir pažeidžiama.

Pastabos

Neplaukite indaplovėje.

Gamintojas: Moya
Kilmės šalis: Japonija

Naudojimas

Bambukinė šluotelė Matcha arbatai plakti.

SVARBU: po kiekvieno naudojimo praskalaukite šepetėlį. Palikite išdžiūti sausoje vietoje.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Moya Matcha Bambuko šluotelė

Moya Matcha Bambuko šluotelė

Moya Matcha Bambuko šluotelė