Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
450 g vištienos šlaunelių mėsos
1/2 arbatinio šaukštelio druskos
1/4 puodelio kukurūzų arba bulvių krakmolo
1/3 puodelio augalinio arba bet kokio neutralaus aliejaus
Smulkinti svogūnų laiškai
Padažui:
1/2 puodelio (125 ml) skysto medaus
2 ½ šaukšto įprasto sojų padažo
2 šaukštai sezamų aliejaus
1/2 šaukšto baltojo cukraus arba cukranendrių cukraus
1 šaukštas sezamų sėklų
1 šaukštas kukurūzų arba bulvių krakmolo
3 susmulkintos česnako skiltelės
2 arbatiniai šaukšteliai SHAOXING vyno gaminimui, sauso baltojo vyno arba vištienos sultinio (nealkoholiniam variantui)
2 arbatiniai šaukšteliai ryžių acto arba obuolių sidro acto
3/4 puodelio vandens, kambario temperatūros
Gaminimas:
1. Mažame dubenyje sumaišykite nurodytus padažo ingredientus ir atidėkite į šalį.
2. Supjaustykite vištieną 4 cm gabalėliais ir sudėkite į didelį dubenį. Pagardinkite druska.
3. Taip pat įberkite kukurūzų krakmolo ir tolygiai apvoliokite kiekvieną vištienos gabalėlį. Jei reikia, galite įdėti daugiau kukurūzų krakmolo.
4. Didelėje keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite apvoliotą vištieną mažomis partijomis, kol taps auksinės-rudos spalvos ir traški (iš viso apie 6–8 minutes, o laikui įpusėjus – apverskite). Perkelkite keptą vištieną ant grotelių arba popieriniu rankšluosčiu išklotos lėkštės.
5. Pašalinkite aliejaus perteklių iš keptuvės ir supilkite padažą. Patroškinkite, kol sutirštės.
6. Įmaišykite vištieną į padažą. Tada nukelkite nuo ugnies; pagardinkite svogūnų laiškais. Skanaus!
Išeiga: 3 porcijos
Receptas: christieathome.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite