Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Vištiena medaus-sezamų padaže

    Ingredientai:

    450 g vištienos šlaunelių mėsos

    1/2 arbatinio šaukštelio druskos

    1/4 puodelio kukurūzų arba bulvių krakmolo

    1/3 puodelio augalinio arba bet kokio neutralaus aliejaus

    Smulkinti svogūnų laiškai

     

    Padažui:

    1/2 puodelio (125 ml) skysto medaus

    2 ½ šaukšto įprasto sojų padažo

    2 šaukštai sezamų aliejaus

    1/2 šaukšto baltojo cukraus arba cukranendrių cukraus

    1 šaukštas sezamų sėklų

    1 šaukštas kukurūzų arba bulvių krakmolo

    3 susmulkintos česnako skiltelės

    2 arbatiniai šaukšteliai SHAOXING vyno gaminimui, sauso baltojo vyno arba vištienos sultinio (nealkoholiniam variantui)

    2 arbatiniai šaukšteliai ryžių acto arba obuolių sidro acto

    3/4 puodelio vandens, kambario temperatūros

     

     

    Gaminimas:  

    1. Mažame dubenyje sumaišykite nurodytus padažo ingredientus ir atidėkite į šalį.

    2. Supjaustykite vištieną 4 cm gabalėliais ir sudėkite į didelį dubenį. Pagardinkite druska.

    3. Taip pat įberkite kukurūzų krakmolo ir tolygiai apvoliokite kiekvieną vištienos gabalėlį. Jei reikia, galite įdėti daugiau kukurūzų krakmolo.

    4. Didelėje keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite apvoliotą vištieną mažomis partijomis, kol taps auksinės-rudos spalvos ir traški (iš viso apie 6–8 minutes, o laikui įpusėjus – apverskite). Perkelkite keptą vištieną ant grotelių arba popieriniu rankšluosčiu išklotos lėkštės.

    5. Pašalinkite aliejaus perteklių iš keptuvės ir supilkite padažą. Patroškinkite, kol sutirštės.

    6. Įmaišykite vištieną į padažą. Tada nukelkite nuo ugnies; pagardinkite svogūnų laiškais. Skanaus!

     Išeiga: 3 porcijos

    Receptas:  christieathome.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite