Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
570 g vištienos krūtinėlės mėsos (maždaug 2 didelės), supjaustytos kąsnio dydžio gabalėliais
2 šaukštai kukurūzų krakmolo (arba marantos miltelių (arrowroot))
1/4 arbatinio šaukštelio druskos
1/4 arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų
1 ½ šaukšto rapsų aliejaus
3 vidutinio dydžio raudonosios paprikos, be sėklų, supjaustytos kąsnio dydžio gabalėliais
1 didelis brokolis, supjaustytas žiedynais (maždaug 4 puodeliai)
1 ryšelis svogūnų laiškų, plonai supjaustyti
2/3 puodelio sausai skrudintų nesūdytų anakardžių
Patiekimui: virtų rudųjų ryžių arba bolivinės balandos
Padažui:
1/4 puodelio mažai druskos turinčio sojų padažo
3 šaukštai ryžių acto
2 šaukštai medaus (ir papildomai – pagal skonį)
1 šaukštas šviežiai tarkuoto imbiero
2 skiltelės susmulkinto česnako (maždaug 2 arbatiniai šaukšteliai)
1/4 arba 1/2 arbatinio šaukštelio čili dribsnių (ir papildomai – pagal skonį)
Gaminimas:
1. Mažame dubenyje sumaišykite vištienos gabalėlius su kukurūzų krakmolu, druska ir pipirais.
2. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Kai aliejus įkais, sudėkite vištieną ir kepinkite 4 minutes, kol šiek tiek apskrus. Sudėkite paprikas, brokolį ir svogūnų laiškus. Toliau kepkite tol, kol vištiena iškeps, o daržovės taps traškios ir minkštos (maždaug dar 5 minutes). Įmaišykite anakardžius ir pakepinkite dar 30 sekundžių.
3. Kol vištiena ir daržovės kepa, paruoškite padažą. Mažame dubenyje sumaišykite sojų padažą, ryžių actą, 2 šaukštus medaus, imbierą, česnaką ir 1/4 arbatinio šaukštelio čili dribsnių. Paragaukite ir pridėkite daugiau medaus ir (arba) čili dribsnių, jei reikia. Supilkite padažą į keptuvę ir išmaišykite taip, kad vištiena gerai pasidengtų padažu. Patiekite iš karto su rudaisiais ryžiais.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: wellplated.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite