Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Špinatai su česnaku – puikus garnyras, kurį paruošite vos per 10 minučių.
Patiekite su pasirinktais pagrindiniais patiekalais!
Ingredientai:
450 g mažųjų špinatų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 česnako skiltelės, susmulkintos
Druska ir šviežiai malti juodieji pipirai (pagal skonį)
Gaminimas:
1. Didelėje keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Sudėkite smulkintą česnaką ir pakepinkite 30 sekundžių (svarbu, kad česnakas per daug neparuduotų).
2. Į keptuvę sudėkite špinatus. Žnyplėmis arba mentele atsargiai apverskite špinatus, kad visi lapeliai būtų padengti aliejumi ir česnaku.
3. Uždenkite keptuvę minutei, kad špinatai pastovėtų garuose, tada vėl išmaišykite. Pakartokite šį procesą tol, kol sušilę špinatai suglebs, maždaug po 5 minučių.
4. Pagardinkite druska bei pipirais ir patiekite.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite