Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Klasikinis humusas

    Jums reikės: 
    450 g Ekologiškų avinžirnių AMRITA
    2 skiltelių česnako (Česnaką galima keisti Asafetida (kvapioji ferula) norint pikantiškesnio skonio
    1 v.š. Sezamų pastos "Tahini Light" MERIDIAN
    1 citrinos
    2 v.š. alyvuogių aliejus
    Ruošimas:

    Perplauti per naktį mirkytus avinžirnius šaltu vandeniu ir virti ant silpnos ugnies, kol suminkštės.
    Nupylus vandenį, avinžirnius sudėti į plakiklį, įpilti keletą šaukštų nuo virimo likusio skysčio, suberti trintas česnako skilteles (arba Asafetidą), Tahini pastą, supilti alyvuogių aliejų, išspausti citrinos sultis ir pagardinti prieskoniais. Viską sutrinti iki vientisos masės. Galima patiekti su duona, krekeriais ar šviežiomis daržovėmis. Siekiant paįvairinti humuso skonį, jį galima pagardinti svogūnais, saldžiomis paprikomis arba saulėje džiovintais pomidorais. Laikykite šaldytuve.

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite