Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
320 g (1 1⁄3 puodelio) veganiško jogurto (arba anakardžių grietinėlės)
250 g (1 ½ puodelio) šviežių supjaustytų braškių
140 g (1 ½ puodelio) granolos
100 g (1/2 puodelio) braškių kompoto (arba 1/4 puodelio džemo)
20 g (3 šaukštai) cukraus pudros (arba eritritolio miltelių)
Gaminimas:
1. Nuplaukite ir supjaustykite braškes.
2. Dubenyje sumaišykite veganišką jogurtą (arba anakardžių kremą) su cukraus pudra (arba eritritoliu) ir išmaišykite.
3. Į 2–3 stiklines/stiklainius (priklausomai nuo dydžio) įdėkite kelis šaukštus granolos, tada sluoksnį supjaustytų braškių. Tada įdėkite kelis šaukštus jogurto, tada sluoksnį braškių kompoto.
4. Pakartokite šį veiksmą dar kartą ir papuoškite desertą per pusę perpjautomis braškėmis.
5. Patiekite iš karto arba palaikę šaldytuve apie 30 minučių.
Išeiga: 3 porcijos
Receptas: elavegan.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite