Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
90 g (1 puodelis) greitai paruošiamų avižinių dribsnių
2 žiupsneliai druskos
540 ml (2 ¼ puodelių) augalinio pieno (pvz., sojų ar kt.)
1 ½ šaukštelio vanilinių baltymų miltelių
Priedai (nebūtina):
Jūsų pasirinkti vaisiai
Šokolado drožlės
Riešutai / sėklos
Gaminimas:
1. Pirmiausia į vidutinio dydžio puodą suberkite avižinius dribsnius, druską bei pieną; užvirinkite.
2. Sumažinkite kaitrą ir, retkarčiais pamaišydami, virkite tol, kol masė taps tirštos kreminės konsistencijos (apie 2–3 minutes).
3. Nukelkite mišinį nuo ugnies ir įmaišykite baltymų miltelius; greitai išplakite, kad nesusidarytų gumulėlių. Jei košė šiek tiek per tiršta, įpilkite daugiau pieno arba vandens, kad pasiektumėte norimą konsistenciją.
4. Patiekite avižinius dribsnius dubenėliuose su mėgstamais priedais. Skanaus!
Pastabos: pakoreguokite konsistenciją – norėdami skystesnės avižinės košės, įpilkite daugiau pieno / vandens; norėdami ją sutirštinti, pabandykite įdėti šaukštą ispaninio šalavijo (čija) sėklų. Pasaldinkite košę pagal skonį (priklausomai nuo jūsų baltyminių miltelių saldumo).
Išeiga: 2 porcijos
Receptas: elavegan.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite