Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Veganiška avižinė košė, praturtinta baltymais

    Ingredientai:

    90 g (1 puodelis) greitai paruošiamų avižinių dribsnių

    2 žiupsneliai druskos

    540 ml (2 ¼ puodelių) augalinio pieno (pvz., sojų ar kt.)

    1 ½ šaukštelio vanilinių baltymų miltelių

     

    Priedai (nebūtina):

    Jūsų pasirinkti vaisiai

    Šokolado drožlės

    Riešutai / sėklos

     

    Gaminimas:  

    1. Pirmiausia į vidutinio dydžio puodą suberkite avižinius dribsnius, druską bei pieną; užvirinkite.

    2. Sumažinkite kaitrą ir, retkarčiais pamaišydami, virkite tol, kol masė taps tirštos kreminės konsistencijos (apie 2–3 minutes).

    3. Nukelkite mišinį nuo ugnies ir įmaišykite baltymų miltelius; greitai išplakite, kad nesusidarytų gumulėlių. Jei košė šiek tiek per tiršta, įpilkite daugiau pieno arba vandens, kad pasiektumėte norimą konsistenciją.

    4. Patiekite avižinius dribsnius dubenėliuose su mėgstamais priedais. Skanaus!

    Pastabos: pakoreguokite konsistenciją – norėdami skystesnės avižinės košės, įpilkite daugiau pieno / vandens; norėdami ją sutirštinti, pabandykite įdėti šaukštą ispaninio šalavijo (čija) sėklų. Pasaldinkite košę pagal skonį (priklausomai nuo jūsų baltyminių miltelių saldumo).

    Išeiga: 2 porcijos

    Receptas: elavegan.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite