Jums reikės:
250 g savo sultyse konservuotų pomidorų be odelių
100 g konservuotų kukurūzų
250 g konservuotų raudonųjų pupelių
Žiupsnelio baziliko
Žiupsnelio raudonėlio
Žiupsnelio rozmarino
Žiupsnelio kmynų
Žiupsnelio druskos
Aliejaus
Ruošimas:
Įkaitinkite aliejų ir pakepinkite trintą česnaką, kol šiek tiek pagels. Sukrėskite pomidorų tyrę, konservuotus kukurūzus, pupeles, suberkite prieskonius ir vis pamaišant troškinkite apie 15-20 minučių. Prieš baigiant troškinti pagal skonį pasūdykite. Jei skonis pernelyg rūgštus, galite įberti šiek tiek cukraus. Dar 1-2 minutes patroškinkite. Troškinį galite patiekti apibarstytą tarkuotu brandintu sūriu ir su balta skrudinta česnakine duona.
Skanaus!
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite