Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Mėtų ir obuolių padažas

    Šį padažą rekomenduojame patiekti su keptos mėsos ar žuvies patiekalais.

    Taip pat galite patiekti kaip užkandį su krekeriais ir ožkos sūriu!

    Ingredientai:

    1/2 puodelio mėtų lapelių

    3 šakelės plokščialapių petražolių (tik lapeliai)

    1 obuolys: šerdį pašalinti, obuolį supjaustyti griežinėliais (labiausiai tinka žali „Granny Smith“ obuoliai)

    1/3 puodelio ypač tyro alyvuogių aliejaus

    1 valgomasis šaukštas šviežiai išspaustų citrinos sulčių

     

    Gaminimas:  

    1. Į virtuvinį kombainą sudėkite mėtas, petražoles, obuolį, alyvuogių aliejų bei citrinos sultis ir pulsuokite tol, kol visi ingredientai tarpusavyje gerai susimaišys.

    2. Padažą naudokite iš karto arba supilkite į sandarų indą ir laikykite šaldytuve. Turėkite omenyje, kad praėjus dienai padažas pradės ruduoti. Todėl geriausia jį paruošti prieš pat patiekiant!

    Receptas: downshiftology.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite