Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šį padažą rekomenduojame patiekti su keptos mėsos ar žuvies patiekalais.
Taip pat galite patiekti kaip užkandį su krekeriais ir ožkos sūriu!
Ingredientai:
1/2 puodelio mėtų lapelių
3 šakelės plokščialapių petražolių (tik lapeliai)
1 obuolys: šerdį pašalinti, obuolį supjaustyti griežinėliais (labiausiai tinka žali „Granny Smith“ obuoliai)
1/3 puodelio ypač tyro alyvuogių aliejaus
1 valgomasis šaukštas šviežiai išspaustų citrinos sulčių
Gaminimas:
1. Į virtuvinį kombainą sudėkite mėtas, petražoles, obuolį, alyvuogių aliejų bei citrinos sultis ir pulsuokite tol, kol visi ingredientai tarpusavyje gerai susimaišys.
2. Padažą naudokite iš karto arba supilkite į sandarų indą ir laikykite šaldytuve. Turėkite omenyje, kad praėjus dienai padažas pradės ruduoti. Todėl geriausia jį paruošti prieš pat patiekiant!
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite