Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
3 mažos arba vidutinio dydžio cukinijos, perpjautos išilgai į keturias dalis ir horizontaliai perpjautos pusiau
Ypač tyras alyvuogių aliejus (apšlakstymui)
Jūros druska ir šviežiai malti juodieji pipirai
Vienos mažos citrinos sultys
Citrininis jogurtas su feta ir mėtomis:
1/2 puodelio graikiško jogurto, nenugriebto pieno
Vienos mažos citrinos žievelė
1/2 česnako skiltelės, smulkiai supjaustytos
1/4 puodelio sutrupinto fetos sūrio
1/4 puodelio šviežios mėtos
Žiupsnelis raudonųjų pipirų dribsnių
Jūros druska ir šviežiai malti juodieji pipirai
Gaminimas:
1. Įkaitinkite grilį iki didelės ugnies. Cukinijas negausiai apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir įberkite žiupsnelį druskos bei pipirų. Kepkite ant grotelių nupjauta puse žemyn 2 minutes, tada apverskite ir kepkite odele žemyn 3–4 minutes (kol atsiras patamsėjusių kepimo žymių). Nuimkite nuo grotelių, sudėkite į lėkštę ir apšlakstykite citrinos sultimis.
2. Mažame dubenyje sumaišykite jogurtą, citrinos žievelę, česnaką ir 1/4 arbatinio šaukštelio druskos. Jogurtą paskleiskite ant vidutinio dydžio serviravimo lėkštės, ant viršaus uždėkite cukiniją, fetos sūrio, mėtų ir raudonųjų pipirų dribsnių. Pagardinkite prieskoniais (pagal skonį) ir patiekite.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite