Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Raudonųjų ir žaliųjų kopūstų salotos su žemės riešutų sviesto padažu

    Ingredientai:

    4 puodeliai susmulkinto žaliojo kopūsto

    4 puodeliai susmulkinto raudonojo kopūsto

    1 raudonoji paprika, be kotelio, be sėklų ir labai plonai supjaustyta

    1 puodelis plonai supjaustytų morkų

    1/2 puodelio smulkintų šviežių kalendrų

    1/2 puodelio skrudintų smulkintų migdolų arba moliūgų sėklų

     

    Padažui:

    1/4 puodelio avokadų aliejaus

    1/4 puodelio obuolių sidro acto

    2 šaukštai žemės riešutų sviesto, kreminės konsistencijos

    1 šaukštas klevų sirupo

    1 šaukštas skrudintų sezamų aliejaus

    1 skiltelė česnako, sutarkuota

    3/4 arbatinio šaukštelio jūros druskos

    Gaminimas:  

    1. Dideliame dubenyje sumaišykite žaliąjį bei raudonąjį kopūstą, raudonąją papriką, morkas ir kalendrą.

    2. Paruoškite padažą: vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite avokadų aliejų, actą, žemės riešutų sviestą, klevų sirupą, sezamų aliejų, česnaką ir druską.

    3. Užpilkite padažą ant kopūstų mišinio ir išmaišykite, kad gerai pasidengtų padažu. Palikite 10 minučių, kad kopūstai suminkštėtų.

    4. Pagardinkite prieskoniais pagal skonį ir apibarstykite migdolais. Išmaišykite ir patiekite.

    Išeiga: 6 porcijos

    Receptas:  loveandlemons.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite