Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šis itališkas pagardas dera su įvairiais patiekalais – nuo ant krotelių keptos vištienos iki pupelių troškinio!
Ingredientai:
1 puodelis šviežių petražolių lapelių (30 g)
1 česnako skiltelė, perpjauta pusiau ir stambiai supjaustyta
Vienos citrinos žievelė
Ypač tyras alyvuogių aliejus (nebūtina)
Gaminimas:
Ant švarios pjaustymo lentelės sudėkite petražolių lapelius, česnaką ir citrinos žievelę. Aštriu peiliu susmulkinkite mišinį iki mažyčių gabalėlių. Toliau smulkinkite tol, kol visi ingredientai bus labai smulkiai supjaustyti, purūs ir vienodo dydžio. Perdėkite į dubenį. Likučius laikykite sandariai uždaromame inde šaldytuve (vieną dieną). Norėdami laikyti ilgiau, įmaišykite 1–2 šaukštus ypač tyro alyvuogių aliejaus ir laikykite šaldytuve sandariame inde su dangteliu (iki 4 dienų).
Išeiga: apie 3/4 puodelio
Receptas: themediterraneandish.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite