Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
1/2 puodelio natūralaus žemės riešutų sviesto
1/2 skardinės kokosų pieno
1 skardinė avinžirnių, subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu
1 šaukštas kario miltelių
1/2 arbatinio šaukštelio malto kumino
1 arbatinis šaukštelis maltų kajeno pipirų
1 svogūnas, nuluptas ir stambiai supjaustytas
2–3 skiltelės česnako, susmulkintos
1 arbatinis šaukštelis malto imbiero
1/4 puodelio pomidorų pastos
2 puodeliai vandens
1½ arbatinio šaukštelio druskos (arba pagal skonį)
1 šaukštas šviežiai spaustų citrinos sulčių (arba pagal skonį)
1 puodelis mažųjų špinatų lapelių
1 vidutinio dydžio morka, stambiai supjaustyta
Patiekimui:
1/4 puodelio „žalių“ žemės riešutų
1 sauja stambiai supjaustytų šviežių petražolių (arba kalendros, svogūnų laiškų ir pan.)
Gaminimas:
1. Paruošę visus ingredientus, sudėkite juos į didelį puodą (išskyrus špinatus ir citrinos sultis). Užpilkite vandens. Išmaišykite ir uždenkite dangčiu.
2. Ant didelės ugnies užvirinkite puodą, tada sumažinkite ugnį iki silpnos-vidutinės ir virkite 10 minučių. Karis bus tirštas. Išjunkite ugnį, sudėkite mažųjų špinatų lapelius ir citrinos sultis. Išmaišykite ir leiskite puodui pastovėti 5 minutes.
3. Kol karis verda, sudėkite „žalius“ žemės riešutus į sausą nepridegančią keptuvę ir paskrudinkite. Tada išimkite juos iš keptuvės ir atidėkite į šalį. Patiekdami karį, apibarstykite jį skrudintais žemės riešutais ir smulkintomis petražolėmis; patiekite su naan duonele, ryžiais, duona arba bulvėmis.
PASTABA: galite pridėti ir kitų daržovių, pavyzdžiui, baklažanų.
Avinžirnius galite pakeisti lęšiais.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: plantbasedfolk.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite