Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
Bolivinės balandos paruošimui:
3/4 puodelio nevirtos bolivinės balandos
1 ½ puodelio vandens
Salotų paruošimui:
1 skardinė (400 g) juodųjų pupelių
1 didelis mangas, supjaustytas kubeliais
1 raudonoji paprika, supjaustyta kubeliais
1 avokadas, supjaustytas kubeliais
1/2 puodelio supjaustytos kalendros
1/4 puodelio smulkiai supjaustyto raudonojo svogūno
1 Chalapos paprika (jalapeno), be sėklų, supjaustyta kubeliais
Salotų padažui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai šviežiai spaustų žaliosios citrinos sulčių
1 šaukštas medaus (arba klevų ar kokosų sirupo)
1 arbatinis šaukštelis prancūziškų garstyčių DIJON
1/2 arbatinio šaukštelio aitriosios paprikos CHIPOTLE miltelių (ir daugiau, jei mėgstate šiek tiek aštriau)
1 skiltelė česnako, smulkiai supjaustyta
1/2 arbatinio šaukštelio druskos
Šviežiai malti juodieji pipirai
Patiekimui:
Papildomai kalendros
Moliūgų sėklos
Gaminimas:
1. Į vidutinio dydžio puodą įpilkite vandens ir suberkite bolivinę balandą; uždėkite ant stiprios ugnies. Užvirinkite, tada uždenkite, sumažinkite ugnį iki minimumo ir virkite lygiai 15 minučių. Po 15 minučių nukelkite puodą nuo ugnies ir bolivinę balandą išpurenkite šakute.
2. Kol bolivinė balanda verda, susmulkinkite visus vaisius ir daržoves. Sudėkite juos į didelį dubenį kartu su virta bolivine balanda.
3. Atskirame mažame dubenyje sumaišykite padažo ingredientus: alyvuogių aliejų, šviežiai spaustas žaliosios citrinos sultis, medų, garstyčias, aitriosios paprikos CHIPOTLE miltelius, česnaką, druską ir pipirus.
4. Užpilkite padažo ant bolivinės balandos salotų ir išmaišykite. Jei norite, pagardinkite kalendra ir moliūgų sėklomis. Patiekite kambario temperatūros arba šaltas.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: ambitiouskitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite