Pristatymas per 1-3 d.d. Užsakymus nuo 50 eur. pristatome NEMOKAMAI!
Burokėlių traškučiai - puikus pasirinkimas, kai norisi užkandžiauti sveikai!
Jums reikės:
2 nevirtų burokėlių
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio pipirų
Šaukšto alyvuogių aliejaus
Čiobrelio arba rozmarino
Ruošimas:
Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. Burokėlius nuplaukite, nušveiskite šepetėliu ir supjaustykite plonomis juostelėmis (2-3 mm), apliekite aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais, čiobrelių lapeliais. Palikite pastovėti 15 minučių, nubraukite nuo griežinėlių susikaupusį skysčių perteklių ir dėliokite ant kepimo popieriumi patiestos skardos. Kepkite 20-30 min., kas ~10 min. burokėlius apversdami. Traškučiai iškepę bus šiek tiek parudavę, traškūs ir susitraukę dydžiu. Palikite 5 minutėms atvėsti ir užbarstykite druskos.
Skanaus!
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite