Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
450 g „žalių“ krevečių be kevalo
2 dideli mangai, supjaustyti kubeliais
2 avokadai, supjaustyti kubeliais
2 saliero stiebai, supjaustyti griežinėliais
1 raudonoji paprika, supjaustyta kubeliais
1/4 puodelio smulkiai supjaustytos kalendros
1/4 puodelio smulkiai supjaustyto raudonojo svogūno
Medaus ir žaliosios citrinos padažui:
3 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus
2 šaukštai šviežių žaliosios citrinos sulčių
1 arbatinis šaukštelis medaus
1 skiltelė česnako, susmulkinta
druska ir malti juodieji pipirai (pagal skonį)
Gaminimas:
1. Užvirinkite puodą vandens. Sudėkite krevetes ir virkite 2–3 minutes.
2. Kol krevetės verda, paruoškite ledinio vandens „vonelę“. Perdėkite krevetes į ledinį vandenį naudodami kiaurasamtį. Palikite atvėsti 3 minutes, tada vandenį nukoškite.
3. Paruoškite salotas: į dubenį sudėkite krevetes, mangą, avokadą, salierą, papriką, kalendrą ir raudonąjį svogūną.
4. Paruoškite salotų padažą: mažame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, žaliosios citrinos sultis, medų, česnaką, druską ir pipirus.
5. Užpilkite padažą ant salotų ir išmaišykite.
Išeiga: 6 porcijos
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite