Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Krevečių salotos su mangais ir avokadais

    Ingredientai:

     

    450 g „žalių“ krevečių be kevalo

    2 dideli mangai, supjaustyti kubeliais

    2 avokadai, supjaustyti kubeliais

    2 saliero stiebai, supjaustyti griežinėliais

    1 raudonoji paprika, supjaustyta kubeliais

    1/4 puodelio smulkiai supjaustytos kalendros

    1/4 puodelio smulkiai supjaustyto raudonojo svogūno

     

    Medaus ir žaliosios citrinos padažui:

    3 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus

    2 šaukštai šviežių žaliosios citrinos sulčių

    1 arbatinis šaukštelis medaus

    1 skiltelė česnako, susmulkinta

    druska ir malti juodieji pipirai (pagal skonį)

     

    Gaminimas:  

    1. Užvirinkite puodą vandens. Sudėkite krevetes ir virkite 2–3 minutes.

    2. Kol krevetės verda, paruoškite ledinio vandens „vonelę“. Perdėkite krevetes į ledinį vandenį naudodami kiaurasamtį. Palikite atvėsti 3 minutes, tada vandenį nukoškite.

    3. Paruoškite salotas: į dubenį sudėkite krevetes, mangą, avokadą, salierą, papriką, kalendrą ir raudonąjį svogūną.

    4. Paruoškite salotų padažą: mažame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, žaliosios citrinos sultis, medų, česnaką, druską ir pipirus.

    5. Užpilkite padažą ant salotų ir išmaišykite.

    Išeiga: 6 porcijos

    Receptas:  downshiftology.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite