Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Chalapos paprikų-anakardžių padažą rekomenduojame patiekti su makaronais, meksikietiškais takais (tacos) ir kt.
Galite naudoti ir kaip mirkomąjį padažą (angl. dip)!
Ingredientai:
3/4 puodelio „žalių“ anakardžių
1/3 puodelio vandens (ir papildomi 2 šaukštai, jei reikia)
1 vidutinio dydžio Chalapos paprika (jalapeno), be sėklų
1 skiltelė česnako
2 šaukštai šviežių citrinos sulčių
3/4 arbatinio šaukštelio druskos
1/2 arbatinio šaukštelio svogūnų miltelių
Šviežiai malti juodieji pipirai
Gaminimas:
1. Anakardžius pamirkykite 2 puodeliuose šilto vandens bent 2 valandas. Galite pasinaudoti ir greitesniu metodu: „žalius“ anakardžius sudėkite į puodą su vandeniu ir uždėkite ant didelės ugnies. Užvirinkite vandenį, tada nedelsdami išjunkite ugnį; leiskite anakardžiams pastovėti karštame vandenyje apie 30 minučių, tada vandenį nupilkite.
2. Kai anakardžiai bus išmirkę, paruoškite padažą: nusausintus anakardžius, šviežią vandenį, jalapeno (Chalapos papriką), česnaką, šviežiai spaustas citrinos sultis, druską, svogūnų miltelius ir juoduosius pipirus dideliu greičiu trinkite trintuvu (blenderiu) tol, kol padažas taps vientisas. Jei norite skystesnės konsistencijos padažo, įpilkite dar 1–2 šaukštus vandens.
Išeiga: maždaug 1 puodelis padažo
Receptas: ambitiouskitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite