Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Chalapos paprikų-anakardžių padažas

    125

    Chalapos paprikų-anakardžių padažą rekomenduojame patiekti su makaronais, meksikietiškais takais (tacos) ir kt.

    Galite naudoti ir kaip mirkomąjį padažą (angl. dip)!

    Ingredientai:

     

    3/4 puodelio „žalių“ anakardžių

    1/3 puodelio vandens (ir papildomi 2 šaukštai, jei reikia)

    1 vidutinio dydžio Chalapos paprika (jalapeno), be sėklų

    1 skiltelė česnako

    2 šaukštai šviežių citrinos sulčių

    3/4 arbatinio šaukštelio druskos

    1/2 arbatinio šaukštelio svogūnų miltelių

    Šviežiai malti juodieji pipirai

     

    Gaminimas:  

    1. Anakardžius pamirkykite 2 puodeliuose šilto vandens bent 2 valandas. Galite pasinaudoti ir greitesniu metodu: „žalius“ anakardžius sudėkite į puodą su vandeniu ir uždėkite ant didelės ugnies. Užvirinkite vandenį, tada nedelsdami išjunkite ugnį; leiskite anakardžiams pastovėti karštame vandenyje apie 30 minučių, tada vandenį nupilkite.

    2. Kai anakardžiai bus išmirkę, paruoškite padažą: nusausintus anakardžius, šviežią vandenį, jalapeno (Chalapos papriką), česnaką, šviežiai spaustas citrinos sultis, druską, svogūnų miltelius ir juoduosius pipirus dideliu greičiu trinkite trintuvu (blenderiu) tol, kol padažas taps vientisas. Jei norite skystesnės konsistencijos padažo, įpilkite dar 1–2 šaukštus vandens.

    Išeiga: maždaug 1 puodelis padažo

    Receptas:  ambitiouskitchen.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite