Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
2 vidutinio dydžio prinokę bananai (labiausiai tinka tie bananai, ant kurių daugiausia rudų dėmių)
2 kiaušiniai
1/2 puodelio (120 g) nesaldinto migdolų pieno
1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto
1 ½ puodelio (143 g) avižinių dribsnių (be gliuteno, jei reikia)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1/2 arbatinio šaukštelio malto cinamono
1/4 arbatinio šaukštelio druskos
Alyvuogių aliejaus (kepimui)
Gaminimas:
1. Sudėkite visus ingredientus į trintuvą (blenderį) ir trinkite tol, kol masė taps vientisa (maždaug 30-60 sekundžių).
2. Negausiai sutepkite keptuvę kokosų aliejumi, veganišku sviestu arba alyvuogių aliejumi ir uždėkite ant vidutinės ugnies. Kai keptuvė įkais, pilkite po 1/3 puodelio tešlos (kiekvienam blynui) ir kepkite 2–4 minutes (kol blynai šiek tiek išsipūs, o kraštuose pamatysite keletą burbuliukų).
3. Apverskite blynus ir kepkite tol, kol apačia taps auksinės-rudos spalvos. Jei pastebėsite, kad blynai per greitai ruduoja, sumažinkite ugnį. Rekomenduojame pradėti nuo vidutinės ugnies, o vėliau sumažinti iki vidutinės-žemos, kad blynai nesudegtų.
4. Nuvalykite keptuvę ir pakartokite procesą su papildomu aliejaus kiekiu ir likusia tešla.
Išeiga: 9 blynai
Receptas: ambitiouskitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite