Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
Kreminiam graikiško jogurto padažui:
1/3 puodelio nenugriebto pieno graikiško jogurto
3 šaukštai prancūziškų garstyčių DIJON
1 citrina (išspausti sultis)
1 česnako skiltelė, smulkiai supjaustyta
Ypač tyras alyvuogių aliejus
1 arbatinis šaukštelis saldžiosios paprikos
1/2 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų dribsnių
Druska
Juodieji pipirai
Salotoms:
1 skardinė (400 g) avinžirnių, subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu
350 g susmulkintos vištienos krūtinėlės (virtos arba keptos)
2 saliero stiebai, smulkiai supjaustyti
1–2 askaloniniai česnakai, smulkiai supjaustyti (dar žinomi kaip šalotiniai svogūnai arba askalonai; angl. shallot)
Saulėje džiovinti pomidorai, supjaustyti
1/2 puodelio supjaustytų šviežių petražolių
Gaminimas:
1. Paruoškite padažą: į didelį dubenį sudėkite jogurtą, garstyčias, citrinos sultis, česnaką, didelį šaukštą alyvuogių aliejaus, saldžiosios paprikos, raudonųjų pipirų dribsnių ir didelį žiupsnelį druskos bei pipirų (maždaug po 1/2 arbatinio šaukštelio). Gerai išmaišykite.
2. Į dubenį su padažu sudėkite avinžirnius ir nestipriai sutrinkite juos šaukšto ar šakutės nugarėle. Tada sudėkite smulkintą vištieną, salierus, askaloninius česnakus, saulėje džiovintus pomidorus ir petražoles. Viską gerai išmaišykite.
3. Jei turite laiko, vištienos salotas palaikykite šaldytuve apie 20 minučių (tai nebūtina, ypač jei naudojate šaldytuve jau buvusią vištieną). Salotas patiekite dubenyje arba pasigaminkite vištienos salotų sumuštinių. Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: themediterraneandish.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite