Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės:
200 g minkšto sviesto
Pusė stiklinės rudojo cukraus
1 kiaušinio
Pusė stiklinės miltų
2 stiklinių avižinių dirbsnių
Pusė šaukštelio kepimo miltelių
Pusė šaukštelio druskos
Ruošimas:
Išplakite sviestą iki purumo. Suberkite rudąjį cukrų ir išplakite. Įmuškite kiaušinį ir išplakite iki vientisos masės. Kitame dubenyje sumaišykite likusius sausus produktus. Sumaišykite miltų mišinį su sviesto plakiniu. Imkite drėgnomis rankomis po gabalėlį tešlos ir formuokite apvalius rutuliukus. Dėliokite juos ant kepimo popieriumi išklotos skardos, palikdami tarpus. Kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 15-18 minučių, kol taps gražiai auksinės spalvos. Neimkite iš kepimo skardos sausainių dar karštų, leiskite jiems kiek pastovėti ir sutvirtėti.
Skanaus!
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Ekologiškas kokosų palmių žiedų cukrus yra nerafinuotas, birus, švelniai rudos spalvos, savito skonio cukrus.
Tai greitai paruošiami, lengvi, greitai virškinami dribsniai, suteikiantys daug energijos.
Tai greitai paruošiami, lengvi, greitai virškinami dribsniai, suteikiantys daug energijos.
Šis cukrus yra švelniai saldus, todėl gali būti derinamas su visais patiekalais ir gėrimais, kuriems tik norite suteikti saldumo, bet nepageidaujate karamelės skonio ir aromato. Puiki alternatyva įprastiniam baltam cukrui. Tinka saldinti kavą ir arbatą.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite