Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
210 gramų susmulkintų rabarbarų (apie 1 ½ puodelio)
210 gramų susmulkintų braškių (apie 1 ½ puodelio)
2 ¼ puodelio vandens
6 šaukštai klevų sirupo
2 arbatiniai šaukšteliai vanilės ekstrakto
3/4 puodelio „žalių“ anakardžių, pamirkytų bent 2 valandas; tada nupilkite vandenį
1/2 arbatinio šaukštelio druskos
1 ⅔ puodelio avižinių dribsnių
5 šaukštai ispaninio šalavijo (chia) sėklų
5 šaukštai „žalių“ saulėgrąžų arba kanapių sėklų
Gaminimas:
1. Vidutinio dydžio keptuvėje sumaišykite susmulkintus rabarbarus, braškes, 1/4 puodelio vandens, klevų sirupą ir vanilės ekstraktą. Uždėkite ant vidutinės ugnies. Kai mišinys pradės virti, šiek tiek pamaišykite. Leiskite mišiniui virti 8–10 minučių (kol rabarbarai suminkštės).
2. Vertikaliame, didelio greičio trintuve (blenderyje) sumaišykite braškių ir rabarbarų mišinį, nusausintus anakardžius, likusius 2 puodelius vandens ir druską. Trinkite dideliu greičiu, kol masė taps vientisa (maždaug 1 minutę).
3. Paruoškite 5 sandariai uždaromus stiklainius. Kiekviename stiklainyje sumaišykite 1/3 puodelio avižinių dribsnių, 1 šaukštą chia sėklų ir 1 šaukštą saulėgrąžų/kanapių sėklų.
4. Paimkite rabarbarų-braškių-anakardžių pieną ir ant kiekvienos avižinių dribsnių porcijos užpilkite maždaug po 2/3 puodelio. Jei pieno dar liko, tiesiog padalinkite likutį. Pamaišykite kiekvieno stiklainio turinį ir uždenkite dangteliais.
5. Palikite šaldytuve per naktį. Jei norite, ryte pridėkite daugiau braškių ir papildomo klevų sirupo. Šaldytuve laikykite iki 1 savaitės.
Išeiga: 5 porcijos
Receptas: thefirstmess.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite