Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
600 g (3 puodeliai) virtų rudųjų arba baltųjų ryžių (atitinka 1 puodelį / 200 g nevirtų ryžių)
stambiai supjaustyti pekano (karijų) riešutai
1 kubeliais supjaustytas avokadas
1 kubeliais supjaustytas obuolys
4 šaukštai smulkintų šviežių krapų
Padažui:
1 apelsinas (išspausti sultis)
1/2 citrinos (išspausti sultis)
4 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus
2 susmulkintos česnako skiltelės
1 šaukštas smulkiai supjaustytų šviežių krapų
1 šaukštas prancūziškų garstyčių DIJON
Gaminimas:
1. Dideliame dubenyje sumaišykite ryžius, susmulkintus pekano riešutus, avokadą, obuolį ir krapus.
2. Išspauskite sultis iš apelsino ir citrinos. Mažame dubenyje gerai išmaišykite alyvuogių aliejų, česnaką, krapus, garstyčias, apelsino ir citrinos sultis (arba, jei norite, galite naudoti mažą trintuvą (blenderį)).
3. Į didelį dubenį su ryžių mišiniu supilkite padažą ir gerai išmaišykite.
4. Salotas patiekite karštas arba šaltas, su špinatais arba keptu moliūgu ar TOFU.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: forkfulofplants.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite