Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Tai – sveikuoliškas užkandis, itin tinkantis pusryčiams!
Ingredientai:
Pagrindui:
3 MEDJOOL datulės be kauliukų (pamirkytos karštame vandenyje ir nusausintos)
1/2 puodelio jūsų pasirinktų riešutų arba sėklų
1/4 puodelio avižinių dribsnių
Kreminiam sluoksniui:
140 g jogurto (pvz., kokosų arba sojų)
100 g veganiško kreminio sūrio (arba tiesiog naudokite daugiau jogurto, jei norite
„lengvesnio“ deserto)
1/3 puodelio jūsų pasirinkto saldiklio (pavyzdžiui, ksilitolio)
100 g braškių (nebūtina)
1½ šaukšto žaliosios arba geltonosios citrinos sulčių
Papuošimui:
Šviežių uogų (pvz., braškių, aviečių, gervuogių)
Granolos
Gaminimas:
1. Pirmiausia datules 2–4 minutes pamirkykite karštame vandenyje, tada nukoškite. Sutrinkite datules, riešutus ir avižinius dribsnius virtuviniu kombainu arba trintuvu (blenderiu).
2. Datulių ir riešutų mišinį tvirtai įspauskite į 8 silikonines keksiukų formeles.
3. Tada iki vientisos masės sutrinkite jogurtą, kreminį sūrį (jei naudojate), saldiklį, citriną ir vaisius. Paragaukite ir, jei reikia, pakoreguokite saldumą.
4. Jogurto mišinį supilkite ant pagrindo ir pridėkite priedų – pavyzdžiui, uogų ir granolos.
5. Desertą užšaldykite 1–2 valandoms (iki norimos tekstūros – minkštesnės ar tvirtesnės). Prieš valgant leiskite desertui atšilti bent 15 minučių, kad jis suminkštėtų ir sustiprėtų jo skonis.
Išeiga: 8 porcijos
Receptas: elavegan.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite