Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Gaivus arbūzų limonadas

    Ingredientai:

     

    2 didelės citrinos

    5 puodeliai arbūzo kubelių be sėklų (maždaug iš pusės mažo arbūzo)

    2 žaliosios citrinos, išspausti sultis

    1 puodelis smulkinto ledo (ir ledo kubelių patiekimui)

    2 šaukštai cukraus (arba daugiau – pagal skonį)

    2 šaukštai medaus (arba daugiau – pagal skonį)

    Patiekimui: šviežias bazilikas, citrinos skiltelės ir (arba) arbūzo griežinėliai (nebūtina)

     

    Gaminimas:  

    1. Nuplaukite ir supjaustykite citrinas mažais gabalėliais, palikdami žievelę. Peilio galiuku pašalinkite sėklas. Sudėkite citrinos gabalėlius į trintuvą (blenderį) kartu su arbūzu, žaliosios citrinos sultimis, smulkintu ledu, cukrumi ir medumi. Trinkite tol, kol mišinys taps vientisas. Paragaukite ir, jei reikia, įmaišykite daugiau cukraus arba medaus.

    2. Uždėkite sietelį ant ąsočio ir supilkite arbūzų limonado mišinį (arbūzų limonadą galite laikyti šaldytuve iki 4 dienų; gerai išmaišykite prieš patiekdami).

    3. Limonadą patiekite su ledo kubeliais, šviežiais baziliko lapeliais ir citrinos skiltele.

    Išeiga: 6 porcijos

    Receptas:  themediterraneandish.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite