Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Arbūzų salotos – puikus pasirinkimas šiltomis vasaros dienomis!
Ingredientai:
Salotų padažui:
2 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus
3 šaukštai šviežių žaliosios citrinos sulčių
1/2 skiltelės česnako, smulkiai supjaustytos
1/4 arbatinio šaukštelio jūros druskos
Salotoms:
5 puodeliai kubeliais supjaustyto arbūzo
1 puodelis kubeliais supjaustyto ilgavaisio agurko
1/4 puodelio plonai supjaustyto raudonojo svogūno
1/3 puodelio sutrupinto fetos sūrio
1 avokadas, supjaustytas kubeliais
1/3 puodelio susmulkintų šviežių mėtų arba baziliko lapelių
1/2 Chalapos paprikos (jalapeno), plonai supjaustyto (nebūtina)
Jūros druska
Gaminimas:
1. Paruoškite salotų padažą: mažame dubenyje išplakite alyvuogių aliejų, žaliosios citrinos sultis, česnaką ir druską.
2. Didelėje lėkštėje išdėliokite arbūzą, agurką ir raudonąjį svogūną. Apšlakstykite juos puse turimo padažo kiekio. Ant viršaus uždėkite fetos sūrio, avokado, mėtų ir Chalapos paprikos (jei naudojate). Apšlakstykite likusiu padažo kiekiu. Pagardinkite prieskoniais (pagal skonį) ir patiekite.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite