Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės:
5 obuolių
200 g. riebios varškės
3-4 šaukštų cukraus
Kiaušinio
Šaukšto sviesto
Šaukštelio vanilinio cukraus
Pusė šaukštelio cinamono
Kelių lazdyno riešutų
Razinų arba džiovintų spanguolių
Ruošimas:
Dubenėlyje ištrinkite varškę su cukrumi, vaniliniu cukrumi, sviestu, bei kiaušinio tryniu. Tada išskobkite obuolius (išimkite sėklas bei šaukšteliu išgremžkite dalį minkštimo). Į išskobtas ertmes pridėkite varškės, pabarstykite riešutais bei razinomis arba tiesiog džiovintomis spanguolėmis. Galiausiai kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 20-30 minučių. Jau iškepusius obuolius pabarstykite cinamonu ir patiekite.
Skanaus!
Lazdyno riešutai - švelnaus skonio, gali būti naudojami įvairiuose kepiniuose, pyraguose.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite