Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Sveikuoliškas nekeptas „braunis“ (be gliuteno)

    Ingredientai:

     

    1 ½ puodelio migdolų miltų

    1/4 puodelio nesaldintų kakavos miltelių

    1/4 puodelio klevų sirupo (arba bet kokio skysto saldiklio)

    2 šaukštai ištirpinto kokosų aliejaus (nerafinuotas kokosų aliejus suteiks tešlai kokosų skonio – jei jums ši mintis nepatinka, naudokite rafinuotą kokosų aliejų arba kitą nestipraus skonio aliejų. Taip pat galite naudoti ištirpintą augalinį sviestą)

    2–3 šaukštai migdolų pieno arba bet kokio kito pieno (kambario temperatūros, o ne tiesiai iš šaldytuvo)

    Nebūtina: 3–4 šaukštai mažų šokolado drožlių

     

    Gaminimas:  

    1. Dubenyje šakute išmaišykite migdolų miltus ir kakavos miltelius.

    2. Sudėkite likusius ingredientus: klevų sirupą, ištirpintą kokosų aliejų ir migdolų pieną.

    3. Maišykite tol, kol gausite vientisą tešlą.

    4. Jei norite, įmaišykite šokolado drožlių.

    5. Mėgaukitės šiuo nekeptu „brauniu“ arba tešlą kepkite orkaitėje (skaitykite toliau).

    6. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. 15 cm kvadratinę kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Sutepkite kepimo popierių aliejumi. Tolygiu sluoksniu sudėkite tešlą į kepimo formą ir kepkite 15–20 minučių. Tada 15 minučių palikite atvėsti kepimo formoje. Prieš pjaustydami perkelkite galutinai atvėsti ant grotelių.

    PASTABA: šis „braunis“ yra šiek tiek trapus nes jo sudėtyje nėra linų sėmenų arba kiaušinių.

    Išeiga: 24 „braunio“ gabalėliai

    Receptas:  theconsciousplantkitchen.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite