Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Korėjietiški jautienos dubenėliai

    Korėjietiškų jautienos dubenėlių paruošimui prireiks 20 minučių!

    Rekomenduojame patiekti su ryžiais ir daržovėmis.

     

    Ingredientai:

    Jautienos paruošimui:

    450 g liesos maltos jautienos

    3 šaukštai mažai druskos turinčio sojų padažo (ir daugiau – pagal skonį)

    Smulkintų svogūnų laiškų

    1 šaukštas smulkinto česnako (maždaug 3 skiltelės)

    2 šaukštai ryžių acto

    2 šaukštai medaus

    2 šaukštai smulkinto arba smulkiai sutarkuoto šviežio imbiero

    1/4 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų dribsnių (ir daugiau – pagal skonį)

    1 šaukštas sezamų aliejaus (ir daugiau – pagal skonį)

     

    Patiekimui:

    Virti rudieji ryžiai arba bolivinė balanda arba žiedinio kopūsto „ryžiai“

    1 ½ puodelio morkų, susmulkintų plonomis juostelėmis

    Plonai supjaustyti agurkai

    Skrudintos sezamo sėklos

    Gaminimas:  

    1. Pamarinuokite morkas ir agurkus (nebūtina): sudėkite daržoves į vidutinio dydžio dubenį. Ant viršaus užpilkite 2 šaukštus ryžių acto, 2 šaukštus vandens, 1/2 arbatinio šaukštelio cukraus ir 1/2 arbatinio šaukštelio druskos. Pamarinuokite tol, kol ruošite likusią recepto dalį. Vėliau skystį nupilkite.

    2. Didelėje keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies apkepkite jautieną, suskaidydami mėsą mažais gabalėliais (kepinkite maždaug 5 minutes). Kepimo laikui įpusėjus, užpilkite 1 šaukštą sojų padažo ir svogūnų laiškų. Kai jautiena visiškai apkeps, įmaišykite česnako ir pakepinkite dar 30 sekundžių.

    3. Kol jautiena kepa, mažame dubenyje sumaišykite ryžių actą, medų, imbierą, raudonųjų pipirų dribsnius ir likusį sojų padažą.

    4. Mišinį užpilkite ant apkeptos jautienos. Viską išmaišykite ir pakepinkite 2 minutes. Nukelkite nuo ugnies, tada įmaišykite sezamų aliejų. Pabarstykite daugiau smulkintų svogūnų laiškų. Paragaukite ir, jei reikia, įdėkite daugiau sojų padažo arba raudonųjų pipirų dribsnių.

    5. Patiekite jautieną karštą su ryžiais; ant viršaus uždėkite morkų, agurkų ir sezamo sėklų. Skanaus!

    Išeiga: 4 porcijos

    Receptas:  wellplated.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite