Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
3 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus
3 šaukštai nenugriebto pieno graikiško jogurto
1½ šaukšto šviežių citrinos sulčių
1 arbatinis šaukštelis prancūziškų garstyčių DIJON
1 arbatinis šaukštelis medaus
1 skiltelė česnako, sutarkuota
1/2 arbatinio šaukštelio jūros druskos
Šviežiai malti juodieji pipirai
4 puodeliai mažų žiedinių kopūstų žiedynų (maždaug vienas vidutinio dydžio žiedinis kopūstas, sveriantis apie 700 g)
3 kietai virti kiaušiniai, susmulkinti
2 saliero stiebai, plonai supjaustyti
1/2 puodelio marinuotų raudonųjų svogūnų
1½ šaukšto kaparėlių
1 šaukštas susmulkintų šviežių petražolių
1 šaukštas susmulkintų šviežių krapų
Gaminimas:
1. Dideliame dubenyje išplakite alyvuogių aliejų, graikišką jogurtą, citrinos sultis, garstyčias, medų, česnaką, druską ir kelis žiupsnelius pipirų.
2. Sudėkite žiedinį kopūstą ir išmaišykite taip, kad gerai pasidengtų prieskoniais. Tada sudėkite kiaušinius, salierą, marinuotus svogūnus, kaparėlius, petražoles ir krapus. Viską išmaišykite.
3. Uždenkite ir palaikykite šaldytuve bent 1 valandą.
4. Prieš patiekdami, salotas gerai išmaišykite ir papildomai pagardinkite prieskoniais pagal skonį.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite