Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
170 g gražgarsčių
1 mažas askaloninis česnakas, perpjautas pusiau ir supjaustytas griežinėliais (dar žinomas kaip šalotinis svogūnas arba askalonas; angl. shallot)
170 g šviežių gervuogių
170 g šviežių aviečių
170 g šviežių braškių
110 g sūrio BURRATA
Salotų padažui:
3 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus
1 didelė citrina (išspausti sultis)
druska ir juodieji pipirai
Gaminimas:
1. Paruoškite salotų padažą: į nedidelį dubenėlį įpilkite ypač tyro alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių, druskos ir pipirų. Išplakite iki vientisos masės.
2. Į didelį dubenį sudėkite gražgarstes, askaloninį česnaką ir visas uogas. Užpilkite padažo ir švelniai išmaišykite.
3. Salotas perdėkite į serviravimo lėkštę, o ant viršaus uždėkite BURRATA sūrio. Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: themediterraneandish.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite