Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Uogų salotos su gražgarstėmis ir sūriu BURRATA

    Ingredientai:

    170 g gražgarsčių

    1 mažas askaloninis česnakas, perpjautas pusiau ir supjaustytas griežinėliais (dar žinomas kaip šalotinis svogūnas arba askalonas; angl. shallot)

    170 g šviežių gervuogių

    170 g šviežių aviečių

    170 g šviežių braškių

    110 g sūrio BURRATA

     

    Salotų padažui:

    3 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus

    1 didelė citrina (išspausti sultis)

    druska ir juodieji pipirai

     

    Gaminimas:  

    1. Paruoškite salotų padažą: į nedidelį dubenėlį įpilkite ypač tyro alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių, druskos ir pipirų. Išplakite iki vientisos masės.

    2. Į didelį dubenį sudėkite gražgarstes, askaloninį česnaką ir visas uogas. Užpilkite padažo ir švelniai išmaišykite.

    3. Salotas perdėkite į serviravimo lėkštę, o ant viršaus uždėkite BURRATA sūrio. Skanaus!

    Išeiga: 4 porcijos

    Receptas:  themediterraneandish.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite