Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Pistacijų sviestą tepkite ant pusryčių skrebučio, dėkite į glotniuosius kokteilius, apšlakstykite juo orkaitėje keptas saldžiąsias bulves ir t.t.
Ingredientai:
3 puodeliai „žalių“ gliaudytų pistacijų
Druska
Gaminimas:
1. Įdėkite groteles į orkaitės vidurį ir įkaitinkite ją iki 175 °C. Pistacijas paskleiskite ant didelės kepimo skardos.
2. Kai orkaitė įkais, kepimo skardą su pistacijomis 5 minutėms uždėkite ant vidurinių grotelių. Tada pistacijas gerai išmaišykite ir vėl grąžinkite į orkaitę. Kepkite tol, kol pistacijos taps kvapnios ir šiek tiek paruduos iki auksinės spalvos (dar 3–5 minutes).
3. Išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti apie 10 minučių. Kol pistacijos dar šiltos, perkelkite jas į virtuvinį kombainą. Trinkite tol, kol pistacijos iš miltų pavidalo trupinių pavirs į vientisą, kreminę, į sviestą panašią masę. Šis procesas gali šiek tiek užtrukti, todėl retkarčiais reikės sustoti ir nugramdyti aplipusius indo šonus.
4. Paragaukite ir įberkite druskos pagal skonį. Dar kartą trumpai permaišykite, kad prieskoniai pasiskirstytų tolygiai.
5. Prieš perkeldami į sandarų indą, leiskite pistacijų sviestui atvėsti iki kambario temperatūros. Laikykite kambario temperatūroje iki 1 savaitės arba šaldytuve iki 4 savaičių.
Išeiga: maždaug 24 šaukštai pistacijų sviesto
Receptas: themediterraneandish.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite