Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Ispaninio šalavijo (chia) sėklų pudingas su datulėmis ir pistacijomis

    260

    Ispaninio šalavijo (chia) sėklų pudingas su datulėmis ir pistacijomis – natūraliai saldintas užkandis arba desertas.

    Puiki idėja pusryčiams!

     

    Ingredientai:

    1 puodelis nesaldinto migdolų pieno (arba kito jūsų pasirinkto pieno)

    2–3 ​​MEDJOOL datulės, be kauliukų, stambiai supjaustytos

    2 šaukštai pistacijų, nesūdytų, išgliaudytų, susmulkintų

    1/4 arbatinio šaukštelio malto kardamono

    1/4 arbatinio šaukštelio malto cinamono

    1/4 puodelio ispaninio šalavijo (chia) sėklų

    Šviežių uogų patiekimui (nebūtina)

     

    Gaminimas:  

    1. Mažame puode ant vidutinės-stiprios ugnies vis pamaišydami šildykite pieną tol, kol beveik užvirs. Nukelkite nuo ugnies ir nedelsdami įmaišykite datules, pistacijas, kardamoną ir cinamoną. Pamirkykite maždaug 15–20 minučių, kad datulės ir pistacijos suminkštėtų, o pienas įgautų skonį.

    2. Supilkite pieno, datulių ir pistacijų mišinį į trintuvą (blenderį) arba virtuvinį kombainą ir sutrinkite iki vientisos masės.

    3. Pieno mišinį perpilkite į dubenį ir įmaišykite ispaninio šalavijo (chia) sėklas. Palikite pastovėti maždaug 5 minutes, tada vėl pamaišykite. Supilstykite į mažesnius dubenėlius. Uždenkite ir palaikykite šaldytuve kelias valandas (arba per naktį).

    4. Prieš patiekdami papuoškite smulkintomis pistacijomis ir šviežiomis uogomis. Pudingą patiekite šaltą.Skanaus!

    Išeiga: 3 porcijos

    Receptas:  themediterraneandish.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite