Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
200 g jūsų pasirinktų azijietiškų makaronų
150 g šaldytų EDAMAME pupelių
1 vidutinio dydžio morka, išilgai plonai supjaustyta
100 g susmulkinto raudonojo kopūsto
90 g žemės riešutų sviesto, glotnios konsistencijos
4 šaukštai sojų padažo
4 šaukštai vandens
2 arbatiniai šaukšteliai susmulkinto česnako
1 arbatinis šaukštelis susmulkinto imbiero
1 ½ šaukšto ryžių acto
2 arbatiniai šaukšteliai aštrios GOCHUJANG pastos (arba aštraus SRIRACHA padažo)
Smulkinti svogūnų laiškai (nebūtina)
30 g paskrudintų žemės riešutų (nebūtina)
sauja susmulkintos kalendros (nebūtina)
Gaminimas:
1. Išvirkite pasirinktus azijietiškus makaronus pagal instrukcijas ant jų pakuotės; į puodą sudėkite šaldytas EDAMAME pupeles, kad atitirptų. Tik nepervirkite makaronų per ilgai!
2. Paruoškite padažą: dubenyje iki vientisos masės suplakite žemės riešutų sviestą, sojų padažą, vandenį, susmulkintą česnaką bei imbierą, ryžių actą ir GOCHUJANG pastą (arba SRIRACHA padažą).
3. Nukoškite makaronus bei EDAMAME pupeles, perplaukite juos šaltu vandeniu, tada sumaišykite su paruoštu žemės riešutų padažu bei smulkintomis daržovėmis. Pagardinkite susmulkintais svogūnų laiškais, skrudintais žemės riešutais ir kalendra.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: forkfulofplants.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite