Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Tailandietiški veganiški makaronai su žemės riešutų sviesto padažu

    Ingredientai:

    200 g jūsų pasirinktų azijietiškų makaronų

    150 g šaldytų EDAMAME pupelių

    1 vidutinio dydžio morka, išilgai plonai supjaustyta

    100 g susmulkinto raudonojo kopūsto

    90 g žemės riešutų sviesto, glotnios konsistencijos

    4 šaukštai sojų padažo

    4 šaukštai vandens

    2 arbatiniai šaukšteliai susmulkinto česnako

    1 arbatinis šaukštelis susmulkinto imbiero

    1 ½ šaukšto ryžių acto

    2 arbatiniai šaukšteliai aštrios GOCHUJANG pastos (arba aštraus SRIRACHA padažo)

    Smulkinti svogūnų laiškai (nebūtina)

    30 g paskrudintų žemės riešutų (nebūtina)

    sauja susmulkintos kalendros (nebūtina)

     

    Gaminimas:  

    1. Išvirkite pasirinktus azijietiškus makaronus pagal instrukcijas ant jų pakuotės; į puodą sudėkite šaldytas EDAMAME pupeles, kad atitirptų. Tik nepervirkite makaronų per ilgai!

    2. Paruoškite padažą: dubenyje iki vientisos masės suplakite žemės riešutų sviestą, sojų padažą, vandenį, susmulkintą česnaką bei imbierą, ryžių actą ir GOCHUJANG pastą (arba SRIRACHA padažą).

    3. Nukoškite makaronus bei EDAMAME pupeles, perplaukite juos šaltu vandeniu, tada sumaišykite su paruoštu žemės riešutų padažu bei smulkintomis daržovėmis. Pagardinkite susmulkintais svogūnų laiškais, skrudintais žemės riešutais ir kalendra.

    Išeiga: 4 porcijos

    Receptas:  forkfulofplants.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite