Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
2 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus
2 šaukštai šviežiai išspaustų citrinos sulčių
1 česnako skiltelė, sutarkuota
1 arbatinis šaukštelis prancūziškų garstyčių DIJON
1 arbatinis šaukštelis jūros druskos
Šviežiai malti juodieji pipirai
3 puodeliai išvirtų avinžirnių, subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu
2 puodeliai geltonųjų ir raudonųjų vynuoginių pomidorų, perpjautų pusiau
1/2 didelio agurko, supjaustyto kubeliais
1/2 puodelio marinuotų raudonųjų svogūnų
1/2 puodelio KALAMATA alyvuogių, be kauliukų, perpjautų pusiau
1/2 puodelio susmulkintų šviežių petražolių
1/4 puodelio susmulkintų šviežių krapų
1/4 puodelio susmulkintų šviežių mėtų (ir nesmulkintų lapelių papuošimui)
Gaminimas:
1. Dideliame dubenyje išplakite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, česnaką, garstyčias, druską ir kelis žiupsnelius pipirų.
2. Sudėkite avinžirnius, pomidorus, agurkus, marinuotus svogūnus bei alyvuoges ir išmaišykite. Tada sudėkite petražoles, krapus bei mėtas ir dar kartą išmaišykite.
3. Papildomai pagardinkite prieskoniais pagal skonį, papuoškite šviežiais mėtų lapeliais ir patiekite. Skanaus!
Išeiga: 4-6 porcijos
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite