Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
3 vidutinio dydžio bananai (sunokę ir patamsėję)
1/3 puodelio (80 g) TAHINI (sezamų pasta), tik įsitikinkite, kad pasta yra šviežia ir neperdžiūvusi
1/4 puodelio (60 ml) klevų sirupo
3 šaukštai (40 g) kokosų cukraus
2 šaukštai (15 g) maltų linų sėmenų
2 šaukštai (30 ml) migdolų pieno
2 arbatiniai šaukšteliai vanilės ankščių pastos (arba vanilės ekstrakto)
1 ¼ (150 g) puodelio speltų miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis druskos
1/2 – 3/4 puodelio (90-135 g) šokolado drožlių (nebūtina)
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C.
2. Nuluptus bananus sudėkite į didelį dubenį ir sutrinkite iki minkštos masės (su keliais nesutrintais gabalėliais).
3. Tada į dubenį su bananais supilkite skystus ingredientus: TAHINI, klevų sirupą, kokosų cukrų, linų sėmenis, migdolų pieną ir vanilės pastą (arba ekstraktą). Viską gerai išmaišykite.
4. Atskirame dubenyje persijokite speltų miltus, kepimo miltelius ir druską. Sausuosius ingredientus supilkite į dubenį su šlapiaisiais ingredientais ir maišykite tol, kol susidarys tiršta tešla. Įpilkite apie 1/2 puodelio šokolado drožlių (jei naudojate); mentele įmaišykite juos į tešlą.
5. Nedidelę kepimo formą ištepkite riebalais ir supilkite į ją tešlą. Mentele tešlą išlyginkite. Jei naudojate šokolado drožles, pabarstykite dar 1/4 puodelio ant duonos viršaus.
6. Bananų duoną dėkite į orkaitę ir kepkite 50–60 minučių (kol iškeps, o viršus paruduos). Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti. Skanaus!
Išeiga: 8 bananų duonos gabalėliai
Receptas: shortgirltallorder.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite