Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šiuo ryškiu kreminiu padažu pagardinkite salotas arba naudokite jį kaip mirkomąjį padažą (angl. dip).
Ingredientai:
1½ puodelio susmulkintų morkų (1 didelė arba 2 mažos morkos)
Nuo 2/3 iki 1 puodelio vandens
1/2 puodelio ypač tyro alyvuogių aliejaus
1/4 puodelio ryžių acto
1 šaukštas susmulkinto šviežio imbiero
1/2 arbatinio šaukštelio jūros druskos
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C; kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
2. Morkas apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir tolygiai paskleiskite ant kepimo skardos. Kepkite 20–25 minutes (kol suminkštės).
3. Tada morkas sudėkite į trintuvą (blenderį). Taip pat įpilkite 2/3 puodelio vandens, alyvuogių aliejaus, ryžių acto, imbiero ir druskos. Padažą sutrinkite iki vientisos masės. Jei padažas per tirštas, įpilkite dar iki 1/3 puodelio vandens ir dar kartą sutrinkite.
4. Iki naudojimo padažą laikykite šaldytuve.
Išeiga: 4-6 porcijos
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite