Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Morkų ir imbiero padažas salotoms (ir ne tik!)

    Šiuo ryškiu kreminiu padažu pagardinkite salotas arba naudokite jį kaip mirkomąjį padažą (angl. dip).

    Ingredientai:

    1½ puodelio susmulkintų morkų (1 didelė arba 2 mažos morkos)

    Nuo 2/3 iki 1 puodelio vandens

    1/2 puodelio ypač tyro alyvuogių aliejaus

    1/4 puodelio ryžių acto

    1 šaukštas susmulkinto šviežio imbiero

    1/2 arbatinio šaukštelio jūros druskos

     

    Gaminimas:  

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C; kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.

    2. Morkas apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir tolygiai paskleiskite ant kepimo skardos. Kepkite 20–25 minutes (kol suminkštės).

    3. Tada morkas sudėkite į trintuvą (blenderį). Taip pat įpilkite 2/3 puodelio vandens, alyvuogių aliejaus, ryžių acto, imbiero ir druskos. Padažą sutrinkite iki vientisos masės. Jei padažas per tirštas, įpilkite dar iki 1/3 puodelio vandens ir dar kartą sutrinkite.

    4. Iki naudojimo padažą laikykite šaldytuve.

    Išeiga: 4-6 porcijos

    Receptas:  loveandlemons.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite