Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Orkaitėje keptas žiedinis kopūstas

    Mėgaukitės keptu žiediniu kopūstu tiesiai iš orkaitės, įmaišykite į salotas, patiekti su makaronais ir kt.

    Ingredientai:

    1 vidutinio dydžio žiedinis kopūstas

    Ypač tyras alyvuogių aliejus

    Jūros druska ir šviežiai malti juodieji pipirai

     

    Priedai (nebūtina):

    1 citrinos žievelė

    1/4 puodelio smulkintų šviežių petražolių

    Tarkuotas parmezano sūris

     

    Gaminimas:  

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 °C. Didelę kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.

    2. Žiedinį kopūstą suskaidykite į nedidelius žiedynus. Išmaišykite su alyvuogių aliejumi, druska bei pipirais ir tolygiai paskleiskite ant kepimo skardos. Kepkite 25–35 minutes (kol žiedinis kopūstas suminkštės, o kraštai paruduos).

    3. Papildomai pagardinkite prieskoniais (pagal skonį). Taip pat galite pagardinti citrinos žievele, petražolėmis, parmezano sūriu.

    Išeiga: 4 porcijos

    Receptas:  loveandlemons.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite