Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Mėgaukitės keptu žiediniu kopūstu tiesiai iš orkaitės, įmaišykite į salotas, patiekti su makaronais ir kt.
Ingredientai:
1 vidutinio dydžio žiedinis kopūstas
Ypač tyras alyvuogių aliejus
Jūros druska ir šviežiai malti juodieji pipirai
Priedai (nebūtina):
1 citrinos žievelė
1/4 puodelio smulkintų šviežių petražolių
Tarkuotas parmezano sūris
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 °C. Didelę kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
2. Žiedinį kopūstą suskaidykite į nedidelius žiedynus. Išmaišykite su alyvuogių aliejumi, druska bei pipirais ir tolygiai paskleiskite ant kepimo skardos. Kepkite 25–35 minutes (kol žiedinis kopūstas suminkštės, o kraštai paruduos).
3. Papildomai pagardinkite prieskoniais (pagal skonį). Taip pat galite pagardinti citrinos žievele, petražolėmis, parmezano sūriu.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite