Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Pomidorų padažą „Pico De Gallo“ rekomenduojame patiekti su meksikietiškais patiekalais (takais, enčiladomis, tortilijų traškučiais ir kt.).
Ingredientai:
2 puodeliai kubeliais supjaustytų pomidorų (3–4 maži pomidorai)
3/4 puodelio svogūno, supjaustyto
1/2 puodelio susmulkintos šviežios kalendros
1/4 puodelio šviežiai išspaustų žaliosios citrinos sulčių
2 česnako skiltelės, susmulkintos
1 jalapeno pipiras (Chalapos paprika), be kotelio, supjaustytas kubeliais
1/2 arbatinio šaukštelio jūros druskos (ir daugiau – pagal skonį)
Gaminimas:
Dubenyje išmaišykite susmulkintus pomidorus, svogūną, kalendrą, žaliosios citrinos sultis, česnaką, Chalapos papriką ir druską. Jei reikia, papildomai pagardinkite prieskoniai (pagal skonį). Iki naudojimo laikykite šaldytuve.
Išeiga: 6-8 porcijos
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite