Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Grilinta cukinija – lengvai ir greitai paruošiamas garnyras, derantis prie įvairių pagrindinių patiekalų.
Šviežios žolelės bei citrinos sultys suteiks cukinijai gaivaus skonio.
Ingredientai:
2 vidutinio dydžio cukinijos, išilgai supjaustytos pusės centimetro storio juostelėmis
Ypač tyras alyvuogių aliejus (apšlakstymui)
1/4 arbatinio šaukštelio česnako miltelių
Citrinos skiltelės
Susmulkintos šviežios petražolės arba baziliko lapeliai
Jūros druska ir šviežiai malti juodieji pipirai
Gaminimas:
1. Įkaitinkite grilį arba grilio keptuvę iki vidutinės temperatūros.
2. Sudėkite cukinijas ant didelės lėkštės arba padėklo, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir padenkite prieskoniais: česnako milteliai, druska ir pipirais.
3. Kepkite grilyje po 1–3 minutes iš kiekvienos pusės (kol cukinijos suminkštės, o ant jų paviršiaus atsiras tamsių grilio žymių).
4. Nuimkite nuo grilio ir apšlakstykite citrinos sultimis. Pagardinkite šviežiomis žolelėmis ir kitais prieskoniais (pagal skonį).
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite